Nyt puhuu Andrei Nazarov: Tästä syystä tuli esiin Artemi Panarinin kohuväitteen kanssa – esitti myös toiveen venäläistähdelle

© Kuva: Getty Images

Epävakaana KHL-valmentajana ja pelaajaurallaan NHL-tappelijana tunnettu Andrei Nazarov laukoi maanantaina rajun väitteen ilmoille, että New York Rangersin supertähti Artemi Panarin olisi pahoinpidellyt 18-vuotiaan naisen latvialaisessa baarissa vuonna 2011.

New York Rangers kiistää kaikki Nazarovin väitteet.

Seura uskoo, että Nazarovin ulostulo oli pelkkä uhkailukeino Panarinia kohtaan, joka oli arvostellut julkisesti presidentti Vladimir Putinia ja vaatinut oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin vapauttamista.

Nazarov joutui tiistaina Venäjän median piinapenkkiin ja häneltä kysyttiin: miksi hän paljasti Panarin-tarinan juuri nyt?

– En oikeastaan tiedä. Ihan rehellisesti olen varmaan vain kasvanut. 37-vuotiaana – kun elää vielä kaiken hurmoksen keskellä – niin silloin ei vielä tajua kaikkea. 46-vuotiaana jo tajuaa, että tämä tilanne meni väärin ja silloin olisi pitänyt toimia eri tavalla. Piileskeleminen on turhaa. Haluan vielä kerran pahoitella tätä tapausta, ja sitä, että autoin Panarinin karkuun tämän tarinan kanssa. Autoin häntä ja siitä olen pahoillani, Nazarov kertoi RIA Novosti -uutistoimistolle.

Nazarov toivoo, että Panarin astuisi seuraavaksi esiin ja kommentoisi tapausta.

– Pyysin häntä kommentoimaan tätä ja kertomaan totuuden. Mitä hän sanoi takaisin? Hän vain hymyili. Selvä! Ne jotka tietävät hänet ymmärtävät varmaan paremmin. Kun tällaisia tarinoita tapahtuu, niin jostain syystä kaikki ovat aina hiljaa ja asiat unohtuvat. Se kaivelee minua sisältä. Joten miksi en kertoisi tätä kaikille? Tämä on kansalaisoikeuteni. Panarinilla on sellainen myös, joten miksei minullakin voisi olla? Jos joku luulee, että valehtelen, niin tälle tapaukselle on todistajia. Katsokaa vaikka ketkä olivat silloin joukkueessa, Nazarov jyrähti.

LUE MYÖS: Venäjällä kuohuu: Artemi Panarinin väitetään pahoinpidelleen nuoren naisen – vetäytyy NY Rangersin toiminnasta

NY Rangers tukee kovien syytösten kohteena olevaa Artemi Panarinia: ”Tämä on selvästi uhkailutaktiikka”

Lähde: Artemi Panarinia vastaan esitetty syytös täysin perätön – ”Näet välittömästi hänen valheidensa läpi”


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?