New York Rangersin tähtihyökkääjä Artemi Panarin vetäytyy toistaiseksi joukkueen toiminnasta Venäjällä julkaistun artikkelin vuoksi.

KHL:ssä valmentava Andrei Nazarov väittää Sports-sivuston haastattelussa, että Panarin olisi lyönyt baarissa 18-vuotiasta nuorta naista vuonna 2011. Nazarovin mukaan tämä tapahtui samana päivänä, kun Vitjaz Tsehov (nyk. Podolsk) oli hävinnyt vierasottelun Riian Dinamolle.

Kamppailun jälkeen Panarin oli lähtenyt baarin, jossa pahoinpitely oli tapahtunut.

– Hyökkääjämme löi useita voimakkaita iskuja. Lyötyään tyttöä, hän kiiruhti huoneeseen, mutta poliisi saapui nopeasti, ja Panarin pidätettiin.

– Poliisiviranomaisten kanssa käytiin neuvotteluja. En osallistunut neuvotteluihin, mutta kuulin 40 000 euron käteisrahasta, jolla tapausta olisi jarruteltu, Nazarov väittää.

Nazarovin ulostulo voi hyvinkin liittyä siihen, että Panarin on arvostellut aiemmin julkisesti presidentti Vladimir Putinia, jonka suuri kannattaja Nazarov on. Viimeisimpänä Rangers-hyökkääjä on osoittanut myös tukevansa Aleksei Navalnyia ja vaativansa tämän vapauttamista.

Navalnyi tuomittiin aiemmin tässä kuussa kolmen ja puolen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, joka kärsitään vankileirillä. Oppositiopoliitikko aikoo valittaa tuomiostaan.

LUE MYÖS: NY Rangers tukee kovien syytösten kohteena olevaa Artemi Panarinia: ”Tämä on selvästi uhkailutaktiikka”