New York Rangers on julkaissut tiedotteen liittyen Artemi Panariin, joka on vetäytynyt joukkueen toiminnasta toistaiseksi.

Panarin, 29, on tällä hetkellä kovien syytösten kohteena kotimaassaan Venäjällä, jossa hänen entinen valmentajansa Andrei Nazarov on kertonut Sports-sivuston haastattelussa hyökkääjän pahoinpidelleen 18-vuotiaan nuoren naisen vieraspelimatkalla vuonna 2011.

Nazarovin ulostulon uskotaan liittyvän siihen, että Panarin on julkisesti arvostellut presidentti Vladimir Putinia ja vaatinut opposiopoliitikko Aleksei Navalnyin vapauttamista.

– Artemi kiistää yksiselitteisesti kaikki väitteet tässä valheellisessa tarinassa. Tämä on selvästi uhkailutaktiikka, jota käytetään häntä vastaan, koska hän on puhunut viimeisistä poliittisista tapahtumista, Rangers ilmoittaa tiedotteessaan.

Samaan hengenvetoon NHL-seura kertoo myös tukevansa täysin tähtipelaajaansa ja auttavansa selvittämään perättömien väitteiden alkuperän.

LUE MYÖS: Venäjällä kuohuu: Artemi Panarinin väitetään pahoinpidelleen nuoren naisen – vetäytyy NY Rangersin toiminnasta