NHL-toimittaja: Buffalo Sabresin tähtikaksikko kaupan – hintapyyntö olisi hurja

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres on kovista satsauksistaan huolimatta jäänyt täysin telineisiin seuran tavoitellessa ensimmäistä pudotuspelipaikkaansa kymmeneen vuoteen.

Vain viisi ottelua viidestätoista pelaamastaan voittanut seura on tällä hetkellä koko NHL:n toiseksi vähiten pisteitä kerännyt nippu, minkä uskotaan tietävän tyhjennysmyyntiä ennen maaliskuun siirtotakarajaa.

Varsinkin joukkueen ykköstykin ja kapteenin Jack Eichelin uskotaan saaneen tarpeekseen Sabresin jatkuvasta rämpimisestä. Yhdeksi potentiaaliseksi ottajaksi povaillaan amerikkalaismedioissa New York Rangersiä, jolla olisi tarjota vastineena kovia tulevaisuuden lupauksia.

New York Postin NHL-toimittaja Larry Brooksin mukaan Rangersin ruotsalaisen ykkössentteri Mika Zibanejadin vaisut otteet saattavat tarkoittaa sitä, että seurajohto olisi valmis radikaaleihinkin ratkaisuihin sentteriosastonsa vahvistamiseksi. Toimittaja muistuttaa kuitenkin, että vaihdossa toiseen suuntaan Rangersin olisi suurella todennäköisyydellä luovuttava jommasta kummasta kärkivarauksestaan, Alexis Lafrenieresta tai Kaapo Kakosta sekä muutamista kärkivarausvuoroistaan.

Myös täksi kaudeksi kakkossentteriksi Sabresiin hankitun Eric Staalin uskotaan olevan kauppatavaraa siirtotakarajalla biisonilauman räpiköinnin jatkuessa. TVA Sports arvelee ainakin Montreal Canadiensin olevan kiinnostunut kokeneesta Stanley Cup -voittajasta, onhan perinteikkäällä kanadalaisseuralla tällä kaudella mahdollisuudet kamppailla tosissaan menestyksestä pudotuspeleissä. Staal toisikin tarvittavaa kokemusta joukkueen hyökkäysosastolle varsinkin pudotuspelejä silmällä pitäen.