Unohda Auston Matthews ja Aleksandr Ovetshkin! Tässä on NHL:n ykkösmaalitykki

© Kuva: Getty Images

Tällä NHL-kaudella on ollut paljon puhetta Auston Matthewsin maaleista. Toronto Maple Leafsin tähtisentteri onkin paukuttanut kauden 18 ottelussa 18 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

Matthewsia pidetään NHL:n parhaana maalintekijänä, ja jotkut ovat tituleeranneet häntä jo oman sukupolvensa Aleksandr Ovetshkiniksi. Matthewsin ei kuitenkaan välttämättä ole edes NHL:n paras maalintekijä tällä hetkellä.

Boston Bruinsin maalitykki David Pastrnak unohtuu monilta asiantuntijoilta täysin. 24-vuotias tshekkitähti voitti viime kauden maalipörssin. Viimeisissä 82 ottelussa hän on takonut uskomattoma 59 maalia ja 113 tehopistettä.

Matthewsin arvostus näkyy myös hänen palkkapussissaan. Toronto-hyökkääjä tienaa kaudesta messevät 11,64 miljoonaa dollaria. Vuotta vanhempi Pastrnak tienaa 6,666 miljoonaa dollaria kaudesta. Hänen tekemät maalit tulevat siis huomattavasti halvemmiksi.