Lähteet: Boston Bruins ruotsalaisen tähtipakin kintereillä

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins etsii parhaillaan kiekollista osaamista puolustukseensa, kirjoittava useat Pohjois-Amerikan kiekkomediat.

NBC Sports Bostonin toimittaja Nick Goss muistuttaa Charlie McAvoyn olevan alkukauden ainoa yli kolme tehopistettä kerännyt Bruins-puolustaja. Joukkueen puolustuspää huutaakin hyökkäyssuuntaan vaarallisen pakin perään varsinkin Torey Krugin sekä konkari Zdeno Charan jätettyä seuran viime kauden jälkeen.

Boston Hockey Now -sivuston Jimmy Murphy uskoo Bruinsin havittelevan riveihinsä Nashville Predatorsin ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholmia. 30-vuotias Ekholm täyttäisi toimittajan mukaan loistavasti Bruinsin kakkospakkiparin kiekollisen puolustajan roolin.

Ekholm sopisi palkkansakin puolesta mukavasti Bruinsin palkkakaton alle. Seuralla on palkkabudjetissaan 4,1 miljoonaa dollaria pelivaraa uuden puolustajan hankkimiseksi. Ekholm kuittaa tästä ja ensi kaudesta 3,75 miljoonaa taalaa per sesonki.

Predatorsin uskotaan olevan valmis luopumaan Ekholmista viimeistään siirtorajalla siinä tilanteessa, että joukkueen alkukauden rämpiminen sarjataulukon häntäpäässä jatkuisi. Ruotsalainen toisi kieltämättä mukavasti tulivoimaa Stanley Cupista tälläkin kaudella kamppailevan Bruinsin takalinjoille, iskihän 192-senttinen ja 98-kiloinen pakkijärkäle viime kaudella pelaamissaan 68 runkosarjapelissä kelpo tehot 8+25=33.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?