Florida Panthersin sunnuntaiyön sankari Aleksi Heponiemi sai paljon kehuja osakseen jatkoaikamaalinsa jälkeen. Panthers-paidassa debytoinut hyökkääjä ei meinannut löytää sanoja ottelun jälkeen.

– En oikeastaan tiedä mitä sanoa. Onhan tämä nyt hieno fiilis, sain pari ensimmäistä jännää vaihtoa alta pois ja sitten vain nautin peliajasta, Heponiemi kommentoi Panthersin lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

– Se oli uskomatonta, puhuimme siitä juuri. Se, että pääset jatkoajalla edes pelaamaan ensimmäisessä ottelussasi, saati teet maalin on huikeaa. Se osoittaa, että jotakin hän on tehnyt oikein, veteraanipuolustaja Keith Yandle kommentoi Heponiemen ottelua.

– Hän on tehnyt hurjasti töitä koko lyhyen harjoituskauden. Hänen pelinsä kehittyi ottelun edetessä, varsinkin puolustussuuntaan, Panthersin valmentaja Joel Quenneville kommentoi.