Mikko Koivu kommentoi Patrik Laineen värväämistä – kehuu erityisesti yhtä piirrettä

© Kuva: Getty Images

Koronakaranteenista päässyt Mikko Koivu tekee debyyttinsä Columbus Blue Jackets -paidassa varhain keskiviikkona Suomen aikaa, kun vastaan luistelee Florida Panthers.

Blue Jacketsin toinen suomalaishankinta Patrik Laine ei sen sijaan ole vielä edes liittynyt joukkueen mukaan. Koivu on kuitenkin jo etukäteen hyvin tietoinen siitä, millainen pelaajan joukkueeseen saapuu.

– Tiedämme hänen hyökkäyspään lahjansa ja laukauksen, jonka hän omaa. Mutta asia, josta pidän hänessä on eniten, on se, että hän välittää omasta joukkueestaan ja haluaa todella voittaa. Se on ensimmäinen asia, jota katsot joukkuekaverissasi, Koivu kehui Blue Jacketsin lehdistötilaisuudessa.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?