NHL-toimittaja laukoi härskin väitteen Elias Petterssonista – nuoren ruotsalaisen kiinnostus aivan muualla?

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin ykköstähti Elias Pettersson on ollut NHL:n runkosarjan ensimmäisissä otteluissa kuin varjo entisestään.

Neljässä ottelussa vain yhden syöttöpisteen kirjannut Pettersson tiedostaa heikon jaksonsa.

– Tiedän, että voisin tehdä asioita paljon paremminkin – en pelaa tällä hetkellä aivan parhaalla itseluottamuksella. Minun täytyy liikkua jäällä enemmän, sillä olen ollut hyvin staattinen ja helppo kohde, 22-vuotias ruotsalaisnuorukainen harmitteli Aftonbladetille tiistaina 2-5-tappioon päättyneen Calgary Flames -ottelun jälkeen.

Pettersson sortui viimeöisen ottelun toisessa erässä kahteen huolimattomaan jäähyyn, joista toisesta Flames onnistui lopulta rankaisemaan.

– Otin kaksi tyhmää jäähyä, ja se on anteeksiantamatonta. Olen pettynyt siihen, että petin joukkueeni päästämällä turhautumiseni valloilleen. Sellaista ei saa enää tapahtua, Pettersson kertoo.

Pettersson sai Flames-ottelun jälkeen kovaa kritiikkiä niskaansa TSN:n Rob Failta.

– En tiedä mitä täytyy tehdä, jotta Petterssonista saisi enemmän irti. Aiemmin hän on ollut suojassa (kritiikiltä), sillä hän on pelannut niin hyvin. Kaikkia muita pelaajia on saanut kritisoida paitsi häntä. Ihan oikeasti! Hän on viettänyt koko NHL:n tauon ajan Instagramissa näyttäen kuinka cool hän on uusien vaatteidensa kanssa. Missä hän nyt oikein on? Fai latasi TSN:n radiokanavalla.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?