Kasperi Kapanen liittyi Pittsburgh Penguinsin harjoitusvahvuuteen – debyytti saa yhä odottaa

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapasen debyytti pingiviinipaidassa lähenee.

Kärkiketjujen rooliin Pens-hyökkäyksessä kaavailtu 24-vuotias suomalainen on viimein läpäissyt koronakaranteenin ja mies nähtiin joukkueensa mukana ensimmäistä kertaa sunnuntain aamujäillä.

Penguins isännöi sunnuntai-iltana kello 19 Suomen aikaa käynnistyvässä ottelussa Washington Capitalsia. Tässä ottelussa Kapasta ei kuitenkaan vielä nähdä tositoimissa, vaan miehen tilalla ykkösketjussa jatkaa Evan Rodrigues.

Kapasen debyytti lienee edessä keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, jolloin Penguins ja Capitals kohtaavat toisensa seuraavan kerran. Suomalaisen odotetaan ottavan pelipaikan Penguinsin ykkösketjusta Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalta.