Ville Husso tekemässä viimein NHL-debyyttinsä – tällä ryhmällä St. Louis Blues lähtee kauteen

© Kuva: Getty Images

St. Louis Blues kokoonpano on selvillä kauden avausotteluihin.

NHL:n kärkijoukkueisiin ennakkoon lukeutuva seura lähtee kauteen kokoonpanolla, jossa on mukana 12 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa sekä kaksi maalivahtia.

Suomalaisista peliaikaa on luvassa ainakin Ville Hussolle, joka aloittaa kautensa kakkosmaalivahdin roolissa. Husso on pelannut Pohjois-Amerikassa jo neljä kautta, muttei ole tehnyt vielä debyyttiään NHL-jäillä.

Joukkueen toinen suomalainen, puolustaja Niko Mikkola, ei sen sijaan mahdu ainakaan vielä pelaavaan kokoonpanoon, mutta jatkaa harjoittelua joukkueen mukana. Mikkola on nimetty taxi squad -listalle, jossa on mukana kuusi NHL-ryhmän mukana treenaavaa pelaajaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!