Onko tämä jo liiottelua? Tuukka Rask yritetään pitää erossa hyvästä pelitoveristaan kaikin keinoin – taustalla poikkeuksellinen syy

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin seurajohto on valmistautunut poikkeukselliseen NHL-kauteen kaikin keinoin.

Bruinsin päävalmentajan Bruce Cassidyn mukaan erityisesti maalivahtien Tuukka Raskin ja Jaroslav Halakin täytyy totutella uusiin poikkeusoloihin.

Bruinsin seurajohdossa toivotaan, etteivät hyvät kaverukset Rask ja Halak viettäisivät aikaa keskenään seuran tapahtumissa tai niiden ulkopuolella.

Viimeinen asia jota Bruins toivoo, olisi se, että molemmat maalivahdit altistuisivat koronavirukselle, eikä kumpikaan heistä voisi pelata.

– Meidän täytyy laittaa Tuukka toiseen ryhmään (kuin Halak), jos pidämme joukkueen yhteisiä videotunteja, joihin saa osallistua vain 10 henkeä. Tuukka olisi yksin 3-4 puolustajan sekä kuuden hyökkääjän kanssa. Toinen ryhmä sisältäisi toiset puolet pelaajista. Maalivahtien täytyy tosin kommunikoida puolustajien kanssa, joten heidän pitäisi olla samassa huoneessa. Tämän takia kaikki tapaamiset täytyy järjestää kahdesti, Cassidy pyöritteli paikallismedia NESN:in haastattelussa.

– Nämä asiat tehdään pelaajien kanssakäymisten tarkkailun takia. Jos he ovat samassa videohuoneessa x-ajan yhdessä, niin he voivat sanoa, että: ”nämä pelaajat joutuvat karanteeniin.” Kaikki on vain puhdasta spekulaatiota, mutta niin voi tapahtua, Cassidy jatkoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!