Jokerit tiedotti kotisivuillaan, että Leijonissakin pelannut hyökkääjä Markus Hännikäinen palaa helsinkiläisjoukkueeseen loppukauden mittaisella pahvilla.

– Hännikäinen pelaa illasta toiseen kovalla asenteella. Hän on monikäyttöinen joukkue- ja kamppailupelaaja, joka istuu mainiosti joukkueeseemme sekä KHL:n vaatimustasoon, Jokereiden GM Jari Kurri selvitti.

– Olen todella innoissani. Pitkä pätkä on mennyt pelaamatta, joten mikä voisi olla tämän parempaa, että pääsee jälleen pelaamaan, joukkueen mukaan ja vielä omassa koti- ja kasvattajaseurassa. Fiilis on todella hyvä, Hännikäinen totesi.

AHL-mestari vietti viime kauden Pohjois-Amerikan farmiliigassa Cleveland Monstersin ja Tucson Roadrunnersin väreissä latoen 35 pelissä tehot 10+12=22 (-5). Jokereissa seuran oma kasvatti on pelannut edellisen kerran kaudella 2013-14 silloista SM-liigaa.

Hännikäinen pelasi Pohjois-Amerikassa kaikkiaan viiden kauden ajan. AHL:ssä pelejä kertyi 166 kappaletta pistein 39+53=92 (+20), NHL:ssä saldo oli 92 peliä tehoin 8+7=15 (-9).