Huutava vääryys? Bruinsin tähtipakki jätettiin tylysti mainitsematta Sportsnetin listauksesta

© Kuva: Getty Images

Arvostettu Sportsnet-sivusto on laatinut listauksen taalaliigan tämän hetken 10  parhaasta yhdysvaltalaiskiekkoilijoista. Vaikka kymmenen kovimman joukossa on tuttuja vakiokasvoja, niin hämmennystä on varsinkin bostonhockeynow.com –sivustolla aiheuttanut Boston Bruinsin tähtipuolustaja Charlie McAvoyn puuttuminen kokonaan listauksesta.

Myöskään St. Louis Bluesiin viime kauden jälkeen kaupattu Torey Krug ei kyseiselle listalle päässyt. Bostonin kiekkoasioihin keskittyvä sivusto ei purematta niellyt listauksen lopputulosta.

– Voisiko joku tulla selittämään, miten on mahdollista, ettei McAvoy´ta tai edes Krugia ole mainittu listalla? Kuka ikinä onkaan tehnyt päätökset listauksessa, niin hänen tulisi kiinnittää huomiota siihen tosiseikkaan, että hän (McAvoy) tulee olemaan Norris Trophy -kandidaatti seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana, sivustolla puhistaan.

Listauksen kärkipaikan otti Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane ennen Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsia ja Buffalo Sabresin Jack Eichelia.

Tässä Sportsnetin lista kokonaisuudessaan.