Artemi Panarinilta erikoinen paljastus rahankäytöstään: ”Jos teen ottelussa 4 tehopistettä, niin…”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin supertähti Artemi Panarin aletaan jo tuntea kiekkopiireissä miehenä, joka ei totisesti häpeile sanomisiaan.

Tällä kertaa Panarin on tarjonnut elämästään kattavan haastattelun venäläiselle Tatler-lehdelle.

Yhdeksi puheenaiheeksi nousi Rangers-taiturin rahankäyttö.

– Yritän hillitä itseäni. Olen oikeasti peloissani siitä, että saisin täytettyä kaikki materiaaliset tarpeeni, ja menettäisin sen takia maun elämiseen. Olen tehnyt systeemin tätä varten: jos teen ottelussa neljä tehopistettä, niin sitten voin laittaa säästöön 10 000 dollaria. Sitten, kun olen säästänyt tarpeeksi, niin voin käyttää sen rahan vaikka uuteen kelloon, jättimäistä 11,6 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nostava Panarin kuvaili Tatler-lehdelle.

Köyhistä oloista lähtöisin oleva venäläistähti yrittää käyttää rahansa järkevästi.

– Sijoitan paljon rahaa – esimerkiksi e-urheiluun. Jos menestyy taloudellisesti, niin parasta olisi olla tuhlaamatta kaikkea. Tietysti autan myös ihmisiä, jotka eivät ole niin onnekkaita, Panarin kertoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!