Leo Komarov jälleen NHL-pelaajien matkanjärjestäjänä – vitsailee viime kerrasta: ”Tämä kaveri jää nyt ulos koneesta”

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin suomalaiskonkari Leo Komarov toimi NHL-kauden keskeytyessä viime kaudella matkanjärjestäjänä useille muille NHL-pelaajille näiden matkatessa välillä kotimaahansa ja jälleen takaisin työpaikoilleen kuplapudotuspelien alkaessa.

Hyökkääjä paljasti tuoreessa NHLWAM Tonight -sarjan haastattelussa aikovansa ottaa vastuuta kuljetuksista myös tulevan kauden alkaessa. Kolmannen kautensa Islandersissa aloittava Komarov muisteli samalla kieli poskella edellisen yksityislentonsa tapahtumia. Aivan kaikki ei tuolloin mennyt helpoimman kautta.

– Se oli aika erikoinen case. Sulla on 24 jätkää siinä. Kaksi niistä on ihan fiksuja ja loput on vähän että tehdään mitä tehdään. Pari niistäkin on vielä sellaisia ettei jaksa tehdä yhtään mitään, ilmoitetaan passinumerot silloin kun jaksetaan. Nyt on vähän kokemusta siihen niin jätetään ne jätkät pois ja mennään vähän kokeneemmalla kaartilla, Komarov värjäilee.

Kysyttäessä kahden ”mädän omenan” nimeä Komarovin vastaus tulee hymyssä suin.

– Kyllä (Mikael) Granlund jää pois. Siinä oli pari esimerkillistä äijää ja sit muutama kultalusikka suussa syntynyt, Komarov piikittelee hyvää ystäväänsä.

Kuuntele Komarovin haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!