Buffalon supertähti Jack Eichel ylistää seurajohdon tekemiä hankintoja: ”Mahtavia siirtoja – iso vaikutus muihin pelaajiin!”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin toimistolla on vietetty kiireistä offseasonia joukkueeseen onkin tehty useita kokoonpanoa selvästi vahvistavia peliliikkeitä.

Sabresin kapteeni ja supertähti Jack Eichel odottaakin jo malttamattomana uuden kauden alkamista.

– Olemme todella innoissamme. Seurajohto toki mahtavia siirtoja. Tällä hetkellä haluat enemmän kuin mitään päästä takaisin tositoimiin. Uskon näiden siirtojen herättäneen innostusta koko joukkueessamme, Eichel intoili NHL.comin haastattelussa.

– Jos pystyt lisäämään rosteriin pelaajia kuten Taylor Hall, Eric Staal ja Cody Eakin, he eivät tuo vain talenttia jäälle vaan myös kokemusta pukukoppiin. Tilanteessa, jossa yritämme kehittää voittamisen kulttuuria nuoreen joukkueeseemme on upeaa, että meillä on nyt myös kokeneita pelaajia näyttämässä mallia, Eichel lisää ja toteaa varsinkin Hallin hankinnan lieventävän omilla hartioillaan lepäävää tulosvastuuta merkittävästi.

Sabres on pelannut viimeksi NHL:n pudotuspeleissä kaudella 2010-11.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!