Podcast: Mikko Rantanen nimesi NHL:n parhaan puolustajan – kehuu myös yhtä suomalaista: ”Vmäinen vastustaja”

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen kertoi suositussa Puun takaa lätkäpodcastissa, ketkä ovat olleet hänelle vaikempia vastustajia NHL:ssä.

Colorado Avalanchen suomalaistähden ei tarvinnut miettiä vastaustaan kauan, kun esiin nousi kaksi nimeä. Vaikeimpana vastustajanaan Rantanen pitää tuoretta Stanley Cup -voittajaa, Tampa Bay Lightningin alakerran johtajaa, Victor Hedmania.

– Kyllä mä sanon, vaikka pelataankin vain kahdesti kaudessa Tampaa vastaan, niin se niiden #77 on aika hyvä pakki. Kyllä mä sanoisin, että Hedman on vaikein vastustaja. Hän on niin hyvä pelaamaan ja vielä 195 senttiä pitkä ja painaakin varmaan 105 kiloa. Sitten se liikekin vielä, että jos luulet, että nyt pääsit ohi, niin sit sillä on se kolmen metrin maila, joka tulee jalkoväliin ja mihin vaan. Hän on mielestäni NHL:n paras puolustaja, Rantanen kertoi.

Samalla suomalaishyökkääjä halusi nostaa esille myös yhden maamiehensä nimen. Rantanen pelaa joka kausi runkosarjassa viidesti Dallas Starsia vastaan ja kyseisen joukkueen Esa Lindell on osoittautunut todella hankalaksi vastustajaksi.

– Täytyy sanoa myös Suomi-pojista, tai hän on minua vanhempi, niin en voi pojitella, mutta Esa Lindell on sellainen puolustaja, jota vastaan ei ole mukava pelata. Hän on tosi vahva ja pelaa todella kovaa. Meidän divisioonasta sellainen vmäinen vastustaja, Rantanen kommentoi.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?