Pittsburgh Penguins -luotsi avaa: näistä syistä Kasperi Kapanen istutetaan Sidney Crosbyn vierelle

© Kuva: Getty Images

Tulevalla kaudella Pittsburgh Penguinsissa pelaava Kasperi Kapanen tulee saamaan heti alkukaudesta elämänsä tilaisuuden.

Toronto Maple Leafsista hankittu suomalaishyökkääjä tulee päävalmentaja Mike Sullivanin mukaan aloittamaan kautensa hyvin todennäköisesti Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalla.

– Hän tuo ketjuun nopeutta ja täydentää Sidin ja Jaken peliä. Ja hän on todistanut osaavansa tehdä maaleja. Hän on tehnyt tässä liigassa 20 maalia kaudessa (2018-19). Hän on nopea ja kookas, joten hän tuo ketjuun myös kokoa. Kun pelaamme fyysisiä otteluita, Kapanen pystyy auttamaan meitä niissä. Hän voi olla hyvä täydentävä palanen Sidin ja Jaken rinnalle, Sullivan pohdiskeli NHL.comin mukaan Scoop-podcastissa.

Myös Penguinsin GM Jim Rutherford uskoo Kapasen olevan sopiva palanen kyseiseen ketjuun.

– Toivomme todella, että Sidin ketjun kemiat löytyvät. Crosbyn ja Guentzelin yhteispeli on sujunut mainiosti jo jonkin aikaa, ja se varmasti jatkuu, mutta he tarvitsevat ketjun oikeaan laitaan sopivan hyökkääjän. Toivomme, että Kapanen on oikea mies siihen hommaan, Rutherford kertoi.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?