Podcast: Rasmus Ristolaisen kävi yllättävän keskustelun Steven Stamkosin kanssa kesken siirtohuhujen: ”V**tu kato sitten…”

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtohuhuissa viime vuosina tiivisti pyörinyt Rasmus Ristolainen kertoi yhden yllättävän tarinan liittyen siirtohuhuihin Puun takaa lätkäpodcastissa.

Podcastin toinen juontaja, selostajanakin tunnettu Jani Säteri, kysyi Buffalo Sabresin suomalaispuolustajalta, oliko viime kauden Tampa Bay Lightning -huhuissa oikeasti perää, ja Ristolaisella oli tähän mielenkiintoinen vastaus.

– Mä en itse asiassa osaa tosta paljoa sanoa, kun en ole hirveästi kysellyt, mutta siitä on hauska tarina, kun kauheet huhut alkoivat viime kaudella deadline-päivänä, ja pari viikkoa ennen sitä pelattiin Tampaa vastaan.

– Ne tulivat alivoimalle, ja (Steven) Stamkos tuli siihen b-pisteen kaarelle mun viereen ja mä sanoin sille, että ”Vittu kato sitten, ettet ammu suuhun. Pidät laukauksen matalana.” Mä sanon niin aina kaikille. Sit se sano, että ”Joo, joo, en mä halua sua loukkaannuttaa, sä pelaat meillä ens viikolla”. Ja mä sanoin, että ”Alright, sopii”, Ristolainen paljasti.

Pelaajien puheista huolimatta siirtoa ei myöhemmin nähty, joten suomalaispuolustaja on yhä Sabresin mies. Ristolainen on edustanut samaa NHL-seuraa syksystä 2013 lähtien. Hänen sopimuksensa kattaa vielä seuraavat kaksi kautta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!