Saksan nuorten MM-leiriryhmä nimetty – mukana Ottawan megalupaava hyökkääjä

© Kuva: Getty Images

Saksa on julkaissut MM-leiriryhmänsä, josta karsitaan joukkue alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Saksan leiriryhmässä on mukana 27 pelaajaa. Joukkue kokoontuu leirille 6. joulukuuta.

NHL:n näkökulmasta Saksan mielenkiintoisin nimi on vasta 18-vuotias Tim Stützle, joka varattiin tänä vuonna NHL:ään koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana.

Keskushyökkääjänä pelaava Stützle edustaa tällä hetkellä DEL-liigassa Adler Mannheimia. Hän ei ole tehnyt vielä tulokassopimusta Ottawa Senatorsin kanssa.

Nuorten MM-kisat järjestetään vuodenvaihteessa Kanadassa.

Saksan U20-MM-leiriryhmä:

Maalivahdit: Tobias Ancicka (Eisbären Berlin), Florian Bugl (Red Bull Hockey Juniors), Arno Tiefensee (Adler Mannheim/Heilbronner Falken)

Puolustajat: Lucas Flade (Dresdner Eislöwen), Maximilian Glötzl (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Simon Gnyp (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Niklas Länger (Augsburger Panther), Luca Münzenberger (Kölner Haie), Tommy Pasanen (Clarkson University), Maksymilian Szuber (Red Bull Hockey Juniors), Mario Zimmermann (EV Landshut), Steven Raabe (Grizzlys Wolfsburg)

Hyökkääjät: Manuel Alberg (Red Bull Hockey Juniors), Jakub Borzecki (Red Bull Hockey Juniors), Julian Chrobot (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Samuel Dube (Red Bull Hockey Juniors), Florian Elias (Adler Mannheim/Heilbronner Falken), Nino Kinder (Eisbären Berlin), Elias Lindner (Red Bull Hockey Juniors), Jan Nijenhuis (Grizzlys Wolfsburg), John-Jason Peterka (EHC Red Bull München), Lukas Reichel (Eisbären Berlin), Filip Reisnecker (Fischtown Pinguins Bremerhaven), Joshua Samanski (Owen Sound Attack/Kanada), Tim Stützle (Adler Mannheim), Justin Volek (Ravensburg Tower Stars), Markus Schweiger (ESV Kaufbeuren).

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!