Carolina Hurricanesissa viime kauden lopun kiekkoillut Sami Vatanen ei ole vieläkään tehnyt päätöstään ensi kauden seuravalintansa suhteen.

Hurricanesin GM Don Waddell paljastaa nyt medialle, että suomalaispuolustaja saattaa yhä tehdä paluun seuraan tulevalla kaudella.

– Sami ei ole vielä halunnut tehdä päätöstään. Keskustelin hänen kanssaan viime viikolla ja pyysin häntä pitämään meidät ajan tasalla. Sanoin, että meidän joukkueessamme olisi hänelle sopiva paikka. Jatkamme keskustelua hänen kanssaan siihen saakka kunnes hän tekee sopimuksen meidän tai jonkun muun seuran kanssa, Waddell paljasti NHL:n kotisivuilla.

Vatanen kaupattiin New Jersey Devilsistä Hurricanesiin tammikuun siirtotakarajalla. Loukkaantumisesta runkosarjan lopulla kärsinyt 29-vuotias puolustaja debytoi Carolinassa pudotuspeleissä iskien seitsemään peliin tehot 0+3.

Hurricanes-pomo Waddelilla riittää muutenkin puuhaa vielä ennen tulevan NHL-kauden alkua. Hurricanes-pomo haluaa tiettävästi kiinnittää vielä offseasonin aikana jatkosopimukseen viimeistä sopimusvuottaan aloittelevan tähtipakki Dougie Hamilton sekä nuoren hyökkääjätaituri Andrei Svetshnikovin, jonka nykyinen sopimus umpeutuu sekin ensi kesänä.

Vatasen paluu seuraan vaatisi sekin seurapomolta muita peliliikkeitä, sillä Hurricanesilla on palkkakattonsa alla ainoastaan 0,9 miljoonaa dollaria liikkumavaraa.