Vegas Golden Knights -hyökkääjä Alex Tuch kertoi Spittin’ Chiclets -podcastissa avoimesti NHL-kuplan vaikeuksista. NHL-pudotuspelit pelattiin syksyllä kahdessa eri kuplassa, Torontossa sekä Edmontonissa.

Itäinen konferenssi majaili Torontossa aina Stanley Cupin finaaleihin saakka, kunnes heidät lennätettiin Edmontoniin finaaleja varten. Läntisen konferenssin joukkueet eivät poistuneet omasta kuplastaan kertaakaan.

Tuchin mukaan koko tilanne muistutti ”Elämäni murmelina” -elokuvaa.

– Tiesin joka päivä ohjelmani ennakkoon. Pelipäivät olivat samanlaisia, kuin myös vapaapäivät, Tuch aloittaa.

– Liiga yritti tietysti tehdä kaikkea parantaakseen tilannetta. Pääsimme juoksemaan yhdelle kentälle, mutta siellä ei ollut oikeaa nurmea. En tainnut nähdä oikeaa nurmikkoa kahteen kuukauteen.

– Tiesin pari tyyppiä, ketkä eivät olleet tyytyväisiä tilanteeseen. He puhuivat siitä keskenään. Mutta loppujen lopuksi me kaikki tiesimme mitä varten olimme siellä. Mutta mitä pidemmälle menimme pudotuspeleissä, niin ymmärsimme haitat.

– Olen nuori, joten minulla ei ole lapsia, mutta esimerkiksi Paccioretty (Max) oli juuri saamassa viidettä lastaan. En edes voi kuvitella mitä hän kävi läpi.

Vegas putosi läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Starsille. Tuch tehoili 20 otteluun tehot 8+4.