Tampa Bayn supertähti Steven Stamkos siirtohuhuistaan: ”Ei ole sattumaa, että…”

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkosin nimi on pyörinyt kauden jälkeen tiiviisti NHL:n siirtohuhuissa seuran yrittäessä tehdä epätoivoisesti lisätilaa palkkabudjettiinsa Anthony Cirellin, Mikhail Sergatsjovin sekä Erik Cernakin pitämiseksi joukkueessa.

Lightning onnistui voittamaan päättyneellä kaudella mestaruuden ilman 8,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavaa Stamkosia, jonka jättisopimus kattaa kaiken lisäksi vielä seuraavat neljä kautta.

Keskushyökkääjän Lightning Insider -sivustolle antamat lausunnot antavat joka käsityksen siltä, ettei tähti ole valmis luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirtopyynnöstä – välttämättä edes pyydettäessä.

– Kun allekirjoitin 8-vuotisen jatkosopimuksen Tampan kanssa, ei ollut sattumaa, että sisällytimme siihen tiettyjä ehtoja (siirtopykälä). Minulla on täydellinen kontrolli tässä asiassa. Olen aina unelmoinut viettäväni koko urani yhdessä seurassa. Olen joukkueen kapteeni, joten on selvää, että kyseinen seura on Tampa Bay.

– Perheeni ja minä rakastamme jokaista hetkeä, jonka olemme saaneet viettää täällä. Näen itseni pelaamassa täällä urani loppuun saakka, Stamkos naulaa.

Lightningilla on tällä hetkellä palkkakattonsa alla vain 2,9 miljoonaa dollaria kolmen nuoren huippupelaajansa pitämiseksi, joten seuran on vielä rukattava kokoonpanoaan uuteen uskoon ennen ensi kautta – jäi Stamkos sitten seuraan tai ei.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!