Löytyykö reilut 20 miljoonaa dollaria? Wayne Gretzky myy sillä hinnalla hulppeaa kartanoaan!

© Kuva: Getty Images

Kaikkien aikojen ykköskiekkoilija Wayne Gretzky suunnittelee jälleen Thousand Oaksin kaupungissa, Los Angelesin luoteispuolella sijaitsevan hulppean kartanonsa myyntiä.

Siirtomaahenkisellä lukaalilla on Los Angeles Timesin artikkelin mukaan hintaa 22,9 miljoonaa dollaria (noin 19,4 miljoonaa euroa).

Richard Laundryn suunnittelemaan kokonaisuuteen kuuluu kaksi vierastaloa, sekä muun muassa uima-allas, tenniskenttä, kuusi makuuhuonetta ja 7,5 kylpyhuonetta. Ajan käydessä tylsäksi voi itseään viihdyttää esimerkiksi talon elokuvateatterissa tai biljardihuoneessa. Ex-huippu-urheilijan matalasta majasta löytyy luonnollisesti myös kuntosali. Asuinpinta-alaa on kaikkiaan reilut 1200 neliötä.

Gretzky omistaa kartanon jo toista kertaa. Ensimmäisen kerran hän hankki sen tilusten valmistuessa 2002 ja myi sen 2007 entiselle baseball-tähdelle Lenny Dykstralle. Hinta oli tuolloin 18,5 miljoonaa dollaria.

Dykstra ajautui kuitenkin myöhemmin henkilökohtaiseen konkurssiin ja kartano päätyi kaksi vuotta sitten jälleen ”ysi-ysille”, tällä kertaa 13,5 miljoonalla dollarilla.

Mikäli Gretzky saa lukaalista nyt pyytämänsä hinnan, tekee hän siis peräti 9,4 miljoonan taalan voiton.

59-vuotias kiekkoikoni päätti pelaajauransa vuonna 1999.

Voit ihailla hulppeaa kartanoa Los Angeles Timesin nettisivuilta täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!