Näkökulma: Herätys Colorado Avalanche! Tämä hankinta tekisi joukkueesta kertaheitolla mestarisuosikin

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen mestaruusikkuna ammottaa apposen avoinna vielä ainakin ensi kauden ajan.

Tuon jälkeen Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin tähdittämä seura joutuu rustaamaan rahakkaat jatkosopimukset mm. kapteenilleen Gabriel Landeskogille sekä ennen kaikkea supertähdeksi jo tulokaskaudellaan nousseelle puolustaja Cale Makarille, mikä tekee samalla ison loven joukkueen palkkakattorakenteeseen. Kahden vuoden päässä odottaa lisäksi joukkueen suurimman tähden, Nathan MacKinnonin jättimäinen palkankorotus.

Avalanchen odotettiin yleisesti kiinnittävän tämän offseasonin nimekkäimmän vapaan hyökkääjän Taylor Hallin riveihinsä pätkäsopimuksella. Sen sijaan entinen ykkösvaraus karkasi vuodeksi NHL:n heittopussijoukkue Buffalo Sabresiin.

Vaikka Avalanchen GM Joe Sakic hankki jo leveyttä hyökkäykseensä Chicago Blackhawksista tulleen kaksinkertaisen Stanley Cup -voittaja Brandon Saadin muodossa, huutaa joukkueen hyökkäys vielä yhtä maalintekoon säännöllisesti kykenevää hyökkääjää.

Hallin ja Jevgeni Dadonovin jälkeen UFA-markkinoilta löytyykin yhä yksi nimi, jonka kiinnittäminen nostaisi Avalanchen saman tien seuraavalle askelmalle – kenties jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi.

Vapaalippu nimeltä Mike Hoffman

Tuo nimi on Florida Panthersista vapaille markkinoille karannut laitahyökkääjä Mike Hoffman, joka takoi viime kaudella 69 runkosarjapeliin komeat tehot 29+30=59. 30-vuotias Hoffman toisi tarvittavan buustin kahteen kärkikentälliseen helpottaen huomattavasti MacKinnonin, Rantasen ja Landeskogin hyökkäyspään tulostaakkaa.

Hoffman on pelannut urallaan 29 pudotuspeliottelua tehoin 10+9=19, joten mies ei todistettavasti jäädy myöskään kevään tosipeleissä.

Hoffman voisi tullessaan muodostaa yhdessä MacKinnonin ja Rantasen kanssa hyökkäyssuuntaan yhden NHL:n vaarallisimmista kentällisistä samalla, kun Hoffmania hitaammalla jalalla operoiva Landeskog pääsisi kapteenille sopivampaan, ei niin tulosvastuulliseen kakkosketjun rooliin Nazem Kadrin sekä viime kaudella Blackhawksissa 23 maalia tehtailleen Saadin rinnalle.

Toivottavasti Avalanchen toimistolla ollaan nyt hereillä, sillä tarjolla olisi lähes takuuvarma vapaalippu ensi kevään pudotuspelimenestykseen!


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.