Mikko Koivu kertoo suoraan, miksi siirtyi Columbukseen: ”En ole koskaan saanut mahdollisuutta”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets on vahvistunut huomattavasti edelliskaudesta. Joukkueeseen ovat liittyneet sentterit Max Domi ja Mikko Koivu. Domin on tarkoitus ottaa paikkansa kakkosketjun keskeltä, kun taas Koivu pelaa puolustavammassa roolissa alemmissa kentällisissä.

NHL.comin haastattelussa Koivu paljasti, miksi juuri Columbus oli hänelle houkutteleva vaihtoehto. Perässä olisi ollut muitakin seuroja.

– Kun pelaa lätkää, haluaa voittaa. En ole koskaan saanut mahdollisuutta päästä pitkälle pudotuspeleissä. Se on ykköstavoitteeni, ja se on vain vahvistunut, kun olen nähnyt pelaajien menestyvän joukkueena. Se ajaa minua eteenpäin juuri nyt, ja sen takia tein sopimuksen Columbuksen kanssa, Koivu kertoo.

Koivulta kysyttiin, onko viime aikojen menestys tehnyt Columbuksesta houkuttelevamman pelaajien silmissä.

– Sataprosenttisesti, jos kysyy keneltä tahansa. Menestys oli yksi niistä asioista, joita katsoin, kun puhuin eri joukkueiden kanssa. Pelaajana haluaa liittyä joukkueeseen, josta tietää, että heitä vastaan on vaikea pelata, ja Columbus on todistanut sen viime vuosina. Se on mielestäni ilmiselvää, Koivu sanoo.

– He ovat olleet pudotuspeleissä neljänä vuonna putkeen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!