Lähde: Tällaisen jättitarjouksen Arizona sai Oliver Ekman-Larssonista – neljän palasen paketti oli pöydällä!

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin kapteenin Oliver Ekman-Larssonin erikoinen siirtosaaga sai viime viikolla päätöksensä, kun ruotsalaistähti ilmoitti jäävänsä Coyotesiin.

Ekman-Larssonilla oli sopimuksessaan siirron estävä pykälä, jonka avulla hän sai vaikuttaa täysin joukkueisiin, joiden kanssa Coyotes saa käydä neuvotteluja vaihtokaupasta.

Ekman-Larsson suostui lopulta kaupattavaksi ainoastaan Boston Bruinsiin tai Vancouver Canucksiin.

The Ahtletic -lehden Coyotesin sisäpiiriitoimittaja Craig Morgan on nyt saanut tietoonsa ainakin Canucksin Ekman-Larssonista tekemän tarjouksen.

– Kuulin useasta lähteestä, että Coyotesilla ja Canucksilla oli sopimus vaihtokaupasta, jossa Arizonaan olisi matkannut ainakin varausvuoro ja pelaajasopimus. Kauppa kariutui, koska osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että kenet Canucksin NHL-lupauksen Coyotes saa mukaan kaupassa, Morgan valaisi.

– Coyotes olisi halunnut kauppaan mukaan Thatcher Demkon, Vasili Podkolzinin tai Nils Höglanderin, mutta Canucks sanoi jatkuvasti ”ei”. Kuulin myös lähteeltä, että Canucksin tarjous olisi ollut: ensimmäisen kierroksen varaus, toisen kierroksen varaus, Jake Virtanen sekä Brandon Sutter, Morgan jatkoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!