Patrik Laineen agentti: suomalaistykki kaupataan Winnipegistä ennemmin tai myöhemmin – ja hyvä niin

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Patrik Laineen ympärillä ovat rauhoittuneet vapaiden markkinoiden auettua. Suomalaistykistä haluttaisiin luonnollisesti massiivinen siirtokorvaus, joten ottajia on vähänlaisesti. Kun tähän yhtälöön ynnätään monien seurojen palkkakatto-ongelmat, sopivia ottajia Laineelle on vähänlaisesti hänen huimasta potentiaalistaan huolimatta.

TSN:n Insider Trading -ohjelmassa Laineen nimi palasi pinnalle pitkän tauon jälkeen. NHL-sisäpiirintoimittaja Pierre LeBrunilla oli herkullinen päivitys suomalaisen tilanteesta.

LeBrun kertoo keskustelleensa Laineen agenttien kanssa. Suomalaishyökkääjä kuulemma tietää siirtokeskusteluiden olevan käynnissä, ja samaan aikaan hän ei ole saanut tasaisia ykkösketjun minuutteja Winnipegissä. Laineen agentin mukaan olisi hyödyllistä kummallekin osapuolelle, jos suomalaistykki kaupataan pois Winnipegistä.

Lainetta ei kuitenkaan olla kauppaamassa väkisin. Siirrossa pitäisi olla järkeä Jetsin kannalta.

– Kummallakin osapuolella on selvä ymmärrys siitä, mihin tämä lopulta johtaa, Laineen agentin kerrotaan sanoneen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!