Montrealin uusi hankinta kiperässä tilanteessa – enää ei sovi kannattaa vanhaa suosikkijoukkuetta!

© Kuva: Getty Images

Kanadan Ontariossa syntynyt Josh Anderson joutui toissapäiväisen pelaajakaupan myötä kiperään tilanteeseen. Pienestä pitäen Toronto Maple Leafsia kannattanut hyökkääjä pelaa nimittäin tästä eteenpäin seuran verivihollisen, Montreal Canadiensin väreissä.

Andersonilla oli kuitenkin heittää asiasta kysäisseelle toimittajalle vastaus, joka lieventää asetelmaa hieman.

– Totta kai kävin usein Leafsin peleissä. Mutta 16-vuotissyntymäpäivänäni sain mahdollisuuden mennä mihin tahansa maailmassa ja valitsin Montrealin pudotuspeliottelun. Isäni vei minut sinne. Muistaakseni Montreal pelasi Pittsburghia vastaan, Anderson kertoo.

– Kun pääset 16-vuotiaana kokemaan tuollaista ja näkemään, millaista Bell Centerissä on pudotuspeleissä, se on aika mahtavaa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!