Jarmo Kekäläinen nappasi viime kaudella pettäneen NHL-taiturin – suomalainen hymisee tyytyväisyyttään

© Kuva: Getty Images

GM Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets tiedotti äskettäin kotisivuillaan, että se hankki riveihinsä 25-vuotiaan hyökkääjä Max Domin Montreal Canadiensista. Kekäläinen sai kylkiäisenä myös kolmannen kierroksen varausvuoron menneeseen NHL Draftiin

Kekäläinen hymisee tyytyväisyyttään kaupan jälkeen muun muassa NHL:n suomenkielisellä sivustolla.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsimme Maxin kanssa sopimukseen näin nopeasti. Se oli tärkeää meille kaikille, jotta voimme keskittyä tulevaan kauteen ja voittamaan otteluita.

Canadiensiin matkasi vuotta vanhempi hyökkääjä Josh Anderson. Sekä Domi että Anderson pelasivat vaisun viime kauden, ja nyt he etsivät uutta nousua kaupan myötä. Domin pisteet putosivat Canadiensissa rajusti kun hän iski esimerkiksi runkosarjassa 71 pelissä vaisut tehot 17+27=44 (-3). Kauden 2018-19 saldo oli 82 ottelussa 28+44=72 (+20).

Kekäläinen vähät välittää tästä.

– Kuten olen aiemminkin sanonut, odotamme Maxin sopivan loistavasti joukkueeseemme. Hän on Blue Jacketsin tyyppinen pelaaja ja persoona, ja uskomme, että hänestä tulee jatkossa tärkeä osa joukkuettamme.

Domi on voittanut urallaan muun muassa miesten ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!