Tyler Johnsonilla on suhteita pohjoiseen – viekö tie nuoren hyökkääjäkomeetan rinnalle?

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightningin tähtisikermässä sivurooliin jäänyt Tyler Johnson on todennäköistä kauppatavaraa NHL:n kiihtyvillä pelaajamarkkinoilla. Johnson on jämähtänyt sitkeästi 40–50 pisteen hyökkääjäksi, mikä on viiden miljoonan vuosipalkalla auttamatta liian vähän.

Potentiaalia kuitenkin on, kuten 72 pisteen kausi viiden vuoden takaa osoittaa. Yksi Johnsonista kiinnostuneista seuroista on Edmonton Oilers, jolla on neuvotteluissa käytössään yllättävä valttikortti.

Edmonton Journalissa vuosikymmeniä työskennellyt Jim Matheson muistuttaa Twitterissä, että Johnson ja Kailer Yamamoto olisivat looginen kaksikko tuoda yhteen Oilersissa.

Ensinnäkin, molemmat ovat syntyneet Spokanen kaupungissa Washingtonissa. NHL:ssä heidän lisäkseen vain Calgary Flamesin Derek Ryan on kotoisin Spokanesta. Toiseksi, Johnsonilla ja Yamamotolla on sama agentti, J.P. Barry.

Matheson kaavailee Johnsonille paikkaa Oilersin kolmossentterinä tai kahden kärkiketjun laitahyökkääjänä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!