Tyylikäs loppuun asti! Näin Henrik Lundqvist kommentoi potkujaan Rangersista

© Kuva: Getty Images

Eilen New York Rangers odotetusti osti ulos Henrik Lundqvistin sopimuksen. 8,5 miljoonan dollarin kontraktia oli vielä vuosi jäljellä, ja ulososto tuo Rangersille 3 miljoonan dollarin säästön palkkakattoon.

Lundqvist kiitti entistä seuraansa ja sen faneja useaan kertaan Twitterissä.

– Tämän organisaation edustaminen on ollut suurin ilon ja ylpeyden aihe elämässäni. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kaikista ystävyyssuhteista ja kaikista hienoista muistoista Rangers-paidassa, Lundqvist kirjoittaa.

– Sydämeni pohjasta, kiitos!

Lundqvist pelasi uransa aikana 15 kautta Rangersissa. Hän pelasi runkosarjassa 887 ottelua torjuntaprosentilla 91,8 ja pudotuspeleissä 130 ottelua torjuntaprosentilla 92,1. Hänet on kertaalleen valittu NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!