Hurja vahvistus! Calgary Flamesin ykkösvaraus Juuso Välimäki lainasopimuksella Liigaan

© Kuva: Getty Images

Koko viime kauden polvivamman vuoksi missannut puolustaja Juuso Välimäki aloittaa kauden kotimaan Liigassa.

Calgary Flames on lainannut 21-vuotiaan Välimäen Tampereen Ilveksen riveihin, jossa mies pelaa NHL-kauden alkuun saakka. Välimäki on Ilvekselle ennalta tuttu mies, sillä mies pelasi seuran junioreissa ennen siirtoaan Kanadan junnuliiga WHL:n kautta taalajäille.

Välimäki on Calgaryn 1. kierroksen 16. varaus kesältä 2017. Kaudella 2018-19 jo 24 NHL-peliä pelanneesta puolustajasta odotettiin jo päättyneellä NHL-kaudella Flamesin runkopuolustajaa, mutta paha polvivamma ennen runkosarjan alkua päätti miehen kauden alkuunsa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!