NHL:stä löytyy edelleen huimia ylipalkkauksia – näiden pelaajien ulosostoa mietitään nyt

© Kuva: Getty Images

NHL:n pahimmat päivät ylihintaisten sopimusten tekemisessä ovat takana päin, mutta liigasta löytyy yhä monia karmeita diilejä. Joukkueiden ensimmäinen ulosostoikkuna aukeaa loppuviikosta, ja silloin pelaajia on mahdollista kenkiä ulos sakkoa vastaan.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox listasi NHL:n tämän hetken karmeimmat sopimukset, jotka kummittelevat yhä seurojen palkkalistoilla.

Pisin sopimus näistä pelaajista löytyy Nashvillen Kyle Turrisilta, joka ansaitsee muhkeat 6 miljoonaa dollaria vielä seuraavien neljän kauden ajan. Kyle Okposo (6 milj.), James Neal (5,75), Andrew Ladd (5,5) ja Justin Abdelkader (4,25) puolestaan tuskastuttavat joukkueitaan vielä kolme kautta ilman ulosostoa.

Lyhyemmistä, kahden vuoden sopimuksista suolaisimpia ovat Loui Erikssonin (6 milj.), Anton Strålmanin (5,5) ja Karl Alznerin (4,6) kontrahdit. David Backesin 6 miljoonaa rasittaa Anaheim Ducksia enää yhden kauden ajan.

Henrik Lundqvistin 8,5 miljoonan sopimus on järisyttävän ylihintainen ja New York Rangers saattaa hankkiutua sen viimeisestä vuodesta eroon – niin julmaa kuin se seuralegendalle olisikin. Takana kilpailee jo kaksi nuorempaa ja parempaa veskaria.

Marc-Andre Fleury hävisi niin ikään viime kaudella paikkansa varamiehelleen. Vegas Golden Knights ei mielellään pitäisi kahden vuoden ja 7 miljoonan dollarin sopimusta Robin Lehnerin luukkuvahdilla.

Suomalaisista listalle päätyi Chicago Blackhawksin Olli Määttä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!