Huikeaa kurinalaisuutta! Hyökkääjätähdet eivät ole saaneet Miro Heiskasta rikkomaan kertaakaan

© Kuva: Getty Images

Miro Heiskasella on ollut pudotuspeleissä vastassaan pitkä liuta NHL:n huippuhyökkääjiä, mutta hän on selvinnyt haasteesta enemmän kuin hyvin. Jääkiekkoasiantuntija Dimitri Filipovic nostaa Twitterissä esiin tilaston, joka on suorastaan häkellyttävää luettavaa.

Heiskasen peliminuuteista valtaosa on kulunut jäällä yhtä aikaa Nathan MacKinnonia, Mikko Rantasta, Gabriel Landeskogia, Johnny Gaudreauta, Sean Monahania, Elias Lindholmia, Nazem Kadria, Mark Stonea ja William Karlssonia vastaan. Hän on kamppaillut näiden tähtihyökkääjien kanssa yhteensä 470 minuuttia.

Eikä ole rikkonut heitä kertaakaan. Yhteensä 21 pudotuspeliottelussa on kertynyt yksi rangaistus.

Kenties listalle voidaan pian lisätä myös Nikita Kutšerov, Brayden Point ja Ondrej Palat?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!