Tampa Bay raivasi tiensä finaaliin! Kukaan ei ensin huomannut voittomaalin syntyneen – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning kampesi viime yönä 2-1 voiton New York Islandersista. Ratkaisumaali syntyi vasta ensimmäisessä jatkoerässä. Voitto oli Tampa Baylle neljäs, ja näin joukkue siirtyy finaaliin, jossa vastaan tulee Dallas Stars.

Dramaattisesta voittomaalista vastasi Anthony Cirelli. Hän pääsi iskemään kiekkoa sisään aivan maalin edestä, eikä Cirelli itse saati sitten joukkuekaverit tai selostajat olleet hetkeen varmoja, missä kiekko oli. Cirelli joutui useaan otteeseen varmistamaan  tehneensä maalin, ennen kuin uskalsi tuulettaa kunnolla.

Peli oli kokonaisuudessaan jälleen Tampa Bayn hallintaa. Laukaukset olivat selvästi joukkueen eduksi 48-27 lukemin.

Voit katsoa Cirellin ratkaisumaalin alta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!