Jymypaljastus: Arizona Coyotes valmis pistämään lähes kaikki pelaajansa lihoiksi – yrittää kaupitella suurinta tähteään!

Arizona Coyotes valmistelee suuria muutoksia joukkueensa pelaajarosteriin.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Pierre LeBrunin mukaan Coyotes on valmis kuuntelemaan tarjouksia kaikista yli 25-vuotiaasta pelaajasta. Viime kaudella Coyotesissa pelasi vain seitsemän alle 25-vuotiasta pelaajaa.

– NHL:ssä on muutama joukkue, jotka harkitsevat pelaavansa ensi kaudella reippaasti 81,5 miljoonan dollarin palkkakaton alapuolella. Ainakin muutama NHL-seura haluaa saada palkat mahtumaan n. 70 miljoonan dollarin tienoille. Kuulin tänään luotettavalta lähteeltä, että Arizona kuuntelee tarjouksia jokaisesta yli 25-vuotiaasta pelaajasta. Heille voi tehdä tarjouksia, niin he kuuntelevat, Dreger valaisi TSN Vancouver 1040 -radiokanavalla.

Arizona Hockey Now -sivuston kokeneen toimittajan Craig Morganin mukaan Coyotes yrittää myös ”määrätietoisesti” kaupitella kapteeni Oliver Ekman-Larssonia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!