Columbus Blue Jackets-GM Jarmo Kekäläisen aisapari, joukkueen apulais-GM:nä työskennellyt Bill Zito valittiin keskiviikkona Florida Panthersin uudeksi GM:ksi.

Kaksikon yhteistyö ohiolaisseurassa kesti noin seitsemän vuotta ja Kekäläisen Twitterissä julkaisemasta viestistä paistoikin haikeus.

– Katkeransuloinen päivä. Olen hyvin onnellinen pitkäaikaisen ystäväni Bill Ziton puolesta tästä mahdollisuudesta, jonka hän ansaitsee ja jonka eteen hän on tehnyt niin kovasti töitä. Surullinen olen hänen lähdöstään perheineen, tulemme kaipaamaan heitä, Kekäläinen kirjoittaa ja lopettaa päivityksensä veistelyyn:

– Mitä parhainta onnea, mutta ei kuitenkaan meitä vastaan.

Tuore GM-pesti on 55-vuotiaan Ziton ensimmäinen NHL:ssä.

Jarmo Kekalainen

@jkekalainen
Bittersweet day. Very happy for my longtime friend Bill Zito for this opportunity he deserves and worked so hard for. Sad to see him and his family leave, we will miss them... Best of luck, just not against us;-)