Lähde: Antti Raanta Arizonan myyntilistalla – myös nämä konkarit siirtouhan alla

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen käsittelyssä NHL:n pudotuspelien avauskierroksella jatkosta pudonneen Arizona Coyotesin kokoonpano kaipaa suuria muutoksia ennen seuraavan NHL-kauden alkua, kirjoittaa seuran asioita läheltä seuraava Azcoyotesinsider-sivusto.

Sivustolle kirjoittava NHL Networkin Craig Morgan uskoo kallispalkkaisen maalivahti Antti Raannan olevan yksi seurajohdon aktiivisimmin kaupittelemista pelaajista. Myös konkarisentteri Derek Stepan sekä puolustaja Alex Goligoski saattavat toimittajan arvion mukaan löytää itsensä uusista maisemista ennen ensi kauden alkua.

Morgan nostaa esille myös Coyotesin suurimmat kehityskohteet. Niitä ovat ainakin riittävän tasokkaan ykkössentterin sekä maalintekijän puuttuminen Phil Kesselin tason romahdettua Arizonassa. Ongelmaa ei helpota myöskään se tosiasia, että seura menettää suurella todennäköisyydellä kesken kauden hankkimansa Taylor Hallin vapaille markkinoille.

Coyotesilla ei myöskään ole tämän vuoden varaustilaisuudessa käytössään 1. tai 3. kierroksen varausoikeutta, mikä on omiaan vaikeuttamaan tulevaisuuden rakentamista entisestään.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!