Tuukka Rask päätös jättää NHL-kausi kesken vasta alkusoittoa – NHL-toimittaja paljastaa: lisää tulossa!

NHL:n käynnissä olevissa pudotuspeleissä rysähti lauantai-iltana tähän asti suurin uutispommi, kun Boston Bruinsin tähtimaalivahti Tuukka Rask ilmoitti jättävänsä kauden kesken perhesyihin vedoten.

Perheellisen 33-vuotiaan suomalaistähden päätös ei välttämättä ole jäämässä viimeiseksi laatuaan. NHL-toimittaja Chris Stevenson paljastaa myös muutaman muun konkaripelaajien harkitsevan kauden jättämistä kesken.

– Lähetin toissapäivänä tekstiviestin kuplan sisällä olevalle NHL-valmentajalle. Hän kertoi, että useat hänen veteraanipelaajistaan kokevat samalla tavalla. On mielenkiintoista nähdä, seuraavatko muiden joukkueiden pelaajat hänen (Raskin) esimerkkiä, Stevenson paljastaa.

Bruinsin ykkösvahdiksi nousee Raskin poisjättäytymisen myötä Jaroslav Halak. Boston taistelee parhaillaan pääsystä pudotuspelien toiselle kierrokselle Carolina Hurricanesia vastaan. Ottelusarjan voitot ennen lauantai-illan kolmospeliä ovat tasan 1-1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.