Menikö jo yli? Tuukka Raskille vaaditaan hyllytystä – ”Olisin raivona, jos olisin hänen joukkuetoverinsa”

© Kuva: Getty Images

Tuukka Raskin suorasukaiset kommentit liittyen NHL:n pudotuspelien ”tylsyyteen” ovat puhuttaneet kiekkopiireissä perjantaina.

– Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu, vaan pikemminkin treenipelaamiselta, jos ihan rehellisiä ollaan. Eihän siellä ole faneja, Rask oli ladannut haastattelussa.

Nyt NBC Sports Bostonin paikallistoimittaja Joe Haggerty on ottanut kovasti kantaa Raskin kohukommentteihin.

Haggerty toivoo, että epämotivoitunut Rask hyllytettäisiin ensi ottelussa.

– Rask kutsui Toronton NHL-kuplan pelejä ”tylsäksi” ja vertasi niitä näytösotteluihin, joissa ei ole yleisöä. Hän ei kuulemma odota mitään tuloksien suhteen. Nämä kaikki puheet tulivat tappio-ottelun jälkeen, jossa hänellä oli 89,9 torjuntaprosentti – eikä hän edes taistellut kovaa löytääkseen kiekon. Aloittakaa (Jaroslav) Halakilla seuraava ottelu, Haggerty tilittää Twitterissä.

– Täytyy myös muistaa, että Raskilta ei edes kysytty mielipidettä tähän aiheeseen. Hän ei vastannut kysymykseen, jossa häneltä tiedusteltiin maalin edustalla tapahtuvasta hämmingistä. Lupaan, että jos Halak laitetaan maaliin, ja hän pelaa hyvin Bruinsin voittaessa, niin Rask ei pidäkään asioita enää niin tylsänä, toimittaja jatkoi.

Haggertyn suurin huolenaihe on Bruinsin pelaajien reaktiot Raskin puheisiin.

– Jos olisin hänen joukkuetoverinsa, joka taistelisi kovaa ja pistäisi itseään likoon, niin olisin raivona. Kyseenalaistaisin tosissaan sen, että pystyykö Raskiin luottamaan silloin, kun häneltä vaaditaan täydellistä sitoutumista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.