Hurja väite: New York Rangers saamassa jättitarjouksen ykkösvarauksesta – Brian Burke: ”Heidän täytyy kuunnella”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersia lykästi aikaisemmin tällä viikolla, kun seura voitti arvonnan avulla NHL:n varaustilaisuuden himoitun ykkösvalinnan.

Jääkiekkomaailmassa ollaan jo täysin varmoja siitä, että ykkösvaraus käytetään kanadalaiseen Alexis Lafrenièreen.

Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla, että ehkä Rangers ja Lafrenière eivät olisikaan aivan täydellinen pari. Jopa ykkösvarauksen kauppaaminen nostettiin asiantuntijoiden toimesta vaihtoehdoksi.

NHL:ssä järisyttävistä vaihtokaupoistaan tunnettu ex-GM Brian Burke näkee ykkösvarauksen kauppaamisen olevan mahdollista.

– Vastaus on tämä: Rangersin täytyy kuunnella tarjouksia. Jos joku tosissaan haluaa ykkösvarauksen, niin yleensä he tekevät myös tarjouksen siitä, Burke avasi The Athletic -lehdelle.

– Yleensä ne tarjoukset ovat kuitenkin täyttä roskaa, Burke jatkoi pienen tauon jälkeen.

Sportsnetin asiantuntijana toimiva Burke on kuullut huhuja, että Ottawa Senators olisi valmis laittamaan tarjouksen pöydälle Rangersin ykkösvarauksesta.

– Jos olet Rangersin GM Jeff Gorton, niin A: se tulee olemaan hyvä päivä NHL-organisaatiollesi, vaikka prosessi olisikin lopulta virheellinen. B: Rangersin täytyy kuunnella vaihtotarjouksia. Uskomus on se, että Ottawa Senators aikoo tarjota ensimmäisen kierroksen 3. ja 5. valintaansa Rangersin ykkösvaraukseen. Itse en kuitenkaan hyväksyisi tuota diiliä, Burke kertoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.