Montreal-tähti lähtökuopissa? ”Jotain on tekeillä”

© Kuva: Getty Images

Huhumylly Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Max Domin mahdollisen siirron ympärillä kiihtyy.

25-vuotias hyökkääjä iski runkosarjan 71 pelissä 44 (17+27) tehopinnaa. Pudotuspeleissä miehen rooli on pienentynyt aina nelosketjun jämäminuutteihin asti. Joukkueen viime kauden maalikuninkaan (28 maalia) lähdön seurasta uskotaankin olevan lähellä kauden jälkeen.

– Nyt on aika! Laittakaa Domi Jonathan Drouinin tilalle ykkösketjuun ja toivokaa parasta. Tilanteesta tekee vielä huonomman se, että GM Marc Bergevin tukee päävalmentaja Claude Julienin ratkaisua (tiputtaa Domi nelosketjuun). Jotain on tekeillä, kirjoittaa TVA Sports.

Tästä kaudesta 3,15 miljoonaa dollaria tienaavan Domin nykyinen sopimus umpeutuu kauden jälkeen. Kanadalaishyökkääjästä on tulossa rajoitettu vapaa agentti (RFA) pudotuspelien jälkeen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!