Bruins läpsyttelee merkityksettömiä otteluita pudotuspelivaiheessa – Tuukka Rask kommentoi: ”En välitä tippaakaan”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins on itäisen konferenssin yksi niistä porukoista, joka ylsi neljän parhaan joukkoon ja suoraan sarjan 16 parhaan kastiin. Bruinsin lisäksi kolme muuta pelaavat nyt sarjamuotoisesti konferenssin voitosta ja neljä muuta samalla tavalla lännen parhaimmista sijoista.

Pelitavalla ei ole pudotuspelien kanssa mitään tekemistä, kun kolmekaan tappiota ei aja katastrofiin – vaan konferenssin neljännelle sijalle, ja siis jatkopelien toiseen vaiheeseen.

Bruinsin maalille palanneelle Tuukka Raskille tuntuu olevan yksi hailee, miten Bostonin pelit neljän joukkueen lohkossa sujuvat.

– En välitä tippaakaan siitä, monensia olemme. Kaikki joukkueet pitää kuitenkin voittaa, jos playoffeissa haluaa pärjätä, vahti lataa Bostonin kotisivuilla.

Suomalaisen mukaan joukkueen tulee keskittyä siihen legendaariseen omaan peliin.

– Sitä pitää yrittää parantaa sunnuntaille ja ensi viikolle.

Philadelphiaa vastaan sivussa ollut, mutta Tampa Bay Lightningia vastaan tolppien väliin palannut vahti otti pelissä miehekkäät 32 koppia. Savonlinnalaisen mukaan pelaaminen tuntui hyvältä ja illassa oli havaittavissa urakointia reilusti.

– Mutta iltapuhde tuntui sinänsä normaalilta. Olin liikkuva ja jalat olivat kondiksessa. Olen sillä tavalla tyytyväinen iltaan, että tämä oli minulle ensimmäinen tosipelini kuukausiin.

Bruins on hävinnyt sinänsä merkityksettömässä sijoitussarjassa Flyersille 1-4 ja Tampalle siis 2-3. Joukkue punnitsee vielä Washington Capitalsin Suomen aikaa myöhään sunnuntai-iltana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.