Oliko se siinä? Henrik Lundqvistin ura NY Rangersissä ohi – tässä kolme potentiaalista vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin NHL-kausi päättyi tylysti suoraan kolmessa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Joukkueiden kaikki neljä runkosarjakohtaamista nimiinsä vieneellä Rangersillä ei ollut mitään palaa Sebastian Ahon ja kumppaneiden käsittelyssä. Samalla saattoi päättyä yhden Rangers-legendan ura Manhattanilla. 38-vuotias maalivahtilegenda Henrik Lundqvist joutuu suurella todennäköisyydellä etsimään ensi kaudeksi uuden seuran – sikäli kun ”Kuningas” päättää jatkaa uraansa mahdollisen sopimuksen ulososton jälkeenkin.

Newdayn Colin Stephenson pitää ”melko todennäköisenä” sitä, että Rangers ostaan Lundqvistin ulos sopimuksestaan tulevan offseasonin aikana.

– Huolimatta kaikesta, mitä Lundqvist on tehnyt organisaation hyväksi vuosien aikana – hän on ollut uskomaton lähettiläs joukkueelle myös jään ulkopuolella – miehen pitäminen varavahdin roolissa tulee olemaan hankalaa.

– Jatkaminen Rangersissä saattaa olla romanttinen ajatus toteutettavaksi, mutta NHL:n kaltaisessa palkkakattosarjassa ei ole tilaa romantiikalle, Stephenson muistuttaa realiteeteistä.

Stephenson uskoo Lundqvistille löytyvän yhä ottajia NHL:stä, mikäli Rangers ostaa miehen jättimäisen, 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävän sopimuksen ulos vuosi ennen sen umpeutumista.

– Calgary Flames, Vegas Golden Knights tai jopa Washington Capitals, toimittaja listaa mahdollisia kiinnostuneita seuroja siinä tapauksessa, että nämä pääsisivät neuvottelemaan maalivahtilegendan kanssa edullisesta sopimuksesta ensi kaudeksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.