Näin vastaa Auston Matthewsilta päin naamaa ripityksen saanut NHL:n kohutoimittaja

© Kuva: Getty Images

Toronto Sun -lehden toimittaja Steve Simmons sai kesällä aikaan melkoisen kohun, kun hän raportoi Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjän Auston Matthewsin koronavirustartunnasta.

Matthews ei ollut raportoinnista mielissään, ja se tuli ilmi sunnuntaina Columbus Blue Jackets -ottelun lehdistötilaisuudessa, kun hän antoi kasvotusten suorat sanat Toronto Sun -lehden toimittajalle.

– Ensinnäkin, on todella valitettavaa, että saan tässä kohtaa sinulta kysymyksen Steve. Haluan vain sanoa sen, että en arvostanut sitä artikkelia, jonka kirjoitit minusta muutama kuukausi sitten. Ihan rehellisesti, se oli mielestäni hieman epäeettinen, Matthews tilitti.

Nyt myös Simmons itse on tullut julkisuuteen lausunnon kanssa.

– Ihan tiedoksi vain, minulla ei ole ongelmaa siitä, mitä Matthews sanoi. Hän ei ole toimittaja. Hän on ammattilaisurheilija. Jos emme olisi tässä COVID-tilanteessa, niin olisimme varmasti käyneet tästä aiheesta keskustelun jo kasvotusten, Simmons puolusteli Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.