Lähteet: Florida Panthers menee myyntiin, jos menestystä ei tule näissä pudotuspeleissä

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers lähti kauteen 2019-20 isoilla odotuksilla. Maalivahtipeli oli ollut seuran isoin ongelma jo pitkään, ja vahvistukseksi tolppien väliin hankittiin Sergei Bobrovski jättimäisellä sopimuksella.

Kausi ei sujunut kuitenkaan odotusten mukaisesti. Florida tuskin olisi päässyt pudotuspeleihin, jos runkosarja olisi pelattu loppuun. Nyt karsinnoissa vastaan tulee New York Islanders, eivätkä kissapaidat ole ennakkosuosikkeja.

NHL-toimittaja Pierre LeBrun paljasti TSN:lle, että karsintasarjassa on vielä tavallistakin suuremmat panokset. Panthersin omistaja Vinny Viola on myymässä seuran, jos kaikkien panostusten jälkeen menestystä ei tule.

– Lähteideni mukaan Vinny Violan viesti oli, että tämä on viimeinen yritykseni. Yritämme parhaamme, käytämme rahaa ja yritämme luoda buumin, mutta jos tämä ei toimi tämän jälkeen, niin en tiedä. Vinny Viola ei ole tietenkään sanonut tätä julkisesti, mutta olen kuullut asiasta kiekkoihmisiltä ympäri liigaa, LeBrun paljastaa.