Pudotuspeleissä uusi alku? Kaapo Kakosta lupaavaa puhetta tosipelien alla – ”Asiat ovat hyvin”

© Kuva: Getty Images

NY Rangers selvisi kuin selvisikin NHL:n pudotuspeleihin, kun koronavirus ensiksi keskeytti kauden ja pakotti sitten uusiin ratkaisuihin, jotta sesonki saataisi vietyä loppuun. Rangersin voittoprosentti 56,4 riitti nipin napin pudotuspelien 1. kierrokselle, jossa kesän 2014 Stanley Cup -finalisti mittaa Carolina Hurricanesin.

Jos sai Rangers uuden mahdollisuuden, niin sama koskee pelinsä kanssa tuskaillutta Kaapo Kakkoa.

– Tunnen oloni nyt paremmaksi. Olin jäällä Suomessa viikoittain kahdesti ja meillä oli siellä hyvä nippu. Kävin myös kuntosalilla ja tunnen olevan nopeampi ja vahvempi jäällä. Asiat ovat hyvin, Kakko iloitsee NY Postin haastattelussa.

NHL-uransa ensimmäisellä runkosarjakaudella tehot 10+13=23 (-26) 66 pelissä iskeneen turkulaisen osallistuminen pudotuspeleihin on ollut kaikkea muuta kuin varmaa tämän ollessa koronaviruksen riskiryhmäläinen. Kakko sairastaa ykköstyypin diabetestä.

– Totta kai haluaisin taas pelata. Olen puhunut lääkärini kanssa ja luultavasti voin pelata, jos verensokeritaso pysyy kunnossa.

Rangers-luotsi David Quinn uskoo juhannuksen 2019 kakkosvaraukseen. Urheilussa mentaalipuolikin merkitsee valtavasti.

– Uskon, että kun hän pääsi kotiin, lataamaan akkunsa ja näkemään tuttuja, ajattelee hän eri tavoin nyt.

– Ja kun hän palaa tänne, hän ei koe enää niin paljoa epävarmuutta ja hän tuntee kaikki. Täällä on mukavaa ja uskon, että nämä seikat auttavat Kakkoa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!