Patrik Laine harjoitteli ”uuden” sentterin rinnalla – suomalaistähti ei mahtunut Jetsin ykkösnyrkkiin

© Kuva: Getty Images

NHL-seurat aloittivat harjoitusleirinsä jatkopelejä ajatellen maanantaina.

Winnipeg Jetsin harjoituksissa mielenkiinto kohdistui suomalaisittain joukkueen hyökkäyskentällisiin. Aiemmin kaudella pitkät tovit ykkösketjun laidalla viilettänyt Patrik Laine kurvaili nimittäin kakkosketjussa Cody Eakinin laiturina. Ketjun toisessa laidassa harjoitteli Nikolaj Ehlers. Normaalisti Jetsin kakkosen keskellä nähtävä Bryan Little ei ole vieläkään kuntoutunut alkukauden vammastaan, eikä konkarihyökkääjää nähdä tämän kesän pudotuspeleissä.

Jets lähtenee jatkopeleihin tutulla ykkösnyrkillä, jossa pelaavat Kyle Connor, Mark Scheifele sekä kapteeni Blake Wheeler. Winnipeg kohtaa jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Calgary Flamesin.